perjantai 6. kesäkuuta 2014

Ahkerointi tunnelissa jatkui iloisin mielin



Kolmas päivä valokuvauksen kesäkurssista on nyt takana päin ja yksi vielä edessä. Harmi kun se kestää niin lyhyen ajan. Tunnelin seinään maalatut värit olivat yön aikana vielä enemmän valuneet pois. Seinät olivat siis edelleenkin märkiä tänään, mutta onneksi rakennuskynän ja spraymaalin jäljet eivät valu pois. Kun kuvataidekoululaiset jäivät ahertamaan tunneliin, me valokuvauskurssilaiset lähdimme Kain kanssa vähän kävelylle. Kai itse on todella taitava valokuvaaja ja hän opetti tosi hyödyllisiä asioita ja näytti hyviä kuvauskohteita, joita en ole itse keksinyt kuvata. Hänellä oli hyviä kuvauskikkoja, joilla sai kuvat näyttämään cooleilta. Otimme paljon kuvia. Alhaalla on muutama esimerkki ottamistani kuvista. Kai tuli siis Helsingistä asti meitä opettamaan. Hän on meidän kanssamme vielä perjantainakin.
Tänään  torstaina oli yhtäkkiä hirmuisen lämmin päivä. Lämmintä oli melkein 30 astetta! Onneksi tunnelissa ei ollut niin kuuma ja varjossa oli mukava levähtää. Toivottavasti se tunnelikin kuivuisi nopeasti. Ai niin, olemme päässeet myös alueuutisiin. Voitte käydä katsomassa sen tästä . Kelatkaa kohtaan 05:10 :)
 

6 kommenttia

  1. Onpa mukava blogi sulla, liityin lukijaksi! :) Itekin haluaisin osallistua joskus johonkin kivalle valokuvauskurssille, kuullostaa ja näyttää hauskalta! Mut hei käy säkin tsekkaamassa mun blogi ja vaikka liittymässä bäkkii? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ella! Minäkin halusin pitkään jollekin valokuvauskurssille ja nyt toiveeni toteutui :) Mahtava kokemus!

      Poista
  2. Mitä tuollainen valokuvauskurssi maksoi? :)
    Ja kivoja kuvia!

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)
      Neljän päivän valokuvauskurssi maksoi 40 € ,
      mutta mukana opettamassa oli myös huippuvalokuvaaja :)

      Poista
  3. kuulostaa hauskalt tommoi valokuvaus kurssi! ja toi seinä alkaa näyttää jo hyvältä ( : !

    http://chifeesini.blogspot.fi/

    VastaaPoista